Really? Is my but that big? - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Natalie Blok - WaarBenJij.nu Really? Is my but that big? - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Natalie Blok - WaarBenJij.nu

Really? Is my but that big?

Door: natalie blok

Blijf op de hoogte en volg Natalie

17 Oktober 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur

Goed even een tussenstop. Ben ik Kuala Lumpur! Heb de eerste 11 en een half uur (11 EN EEN HALF UUR WTF!!!) erop zitten en moet nog 6 uur wachten voordat ik die laatste sprong naar de andere kant van dat watertje en dan ben ik er. Dan wordt ik in de warme en benauwde armen geslagen van het eilandje Bali.

Anyway: Even een korte samenvatting over het vertrek en de vlucht. Er waren een paar dierbare vrienden en familie die me kwamen uitzwaaien. Natuurlijk werden een paar tranen gelaten (Thanks mam) en toen werd het tijd om door de douane te gaan. Daar heb ik nog even rondgedoold, maar we mochten al vrij snel instappen. En ik zat tussen 2 mannen in. Als u naar links kijkt….. dan ziet u rechts niet. Ha! Hebben we dat grapje ook alvast gemaakt. Nee even serieus. Links van mij zat een man die bijna de hele reis gruwelijke foto’s aan het kijken was in een mooie PowerPoint over de geweldige kunst van Plastic Chirurgie (nee seriously, echt gruwelijk. Kinderen die aan hun hazenlip werden geopereerd enzo) en rechts zat een jongen met wie ik nu een kopje koffie aan drinken ben. Ene Wiebe. Van de HvA. Jaja. We hebben de laatste 3 uur van de vlucht wat gepraat. Gezellig.

Nu zul je je vast en zeker afvragen waarom ik deze titel heb gekozen. Nou.. Ik ging zitten en ik vraag me af hoeveel kilo ik nog meer moet wegen om er niet meer in te passen. Dat zal niet bijster veel zijn. Ik kon serieus niet eens normaal mijn afstandsbediening pakken.. Ik heb de plastic chirurg nog net niet gevraagd om liposuctie. De rest was wel ok hoor. Goede service. Leuke films (Karate Kid, Letters to Juliette, Glee en talloze spelletjes), lekker eten. Chicken Masale heette het volgens mij en als ontbijt een omeletje met een croissant en een toetje. Goed en nu zit ik dus op Kuala Lumpur.. Met Wiebe…en een Starbucks vanilla late..
Tot snel!

• 17 Oktober 2010 - 13:18

Nienke:

Natalie! Wat leuk om nu al een verhaal van je te ontvangen!!
    Je bent nu gewoon in Bal! Whoehoe! Ik ben jaloers hoor! Was ik gisteren stiekem ook een beetje toen we op Schiphol stonden! Wilde zo met je mee gaan!
    Volgens mij is het nu avond bij jou en ben je als het goed is lekker aan het slapen!
    Daarna je eerste echte dag in Bali! Geniet van alle mooie nieuwe indrukken!!
    Liefs,
    Nienke

• 17 Oktober 2010 - 16:23

Desirée:

Hi dearie,

Welcome to the world of Reality, yes Asian people tend to make one feel fat. BTW, you know how many calories there are in a Starbucks Vanilla thingy don't you ;-P

Enjoy the rest of your six hours!

Desirée

• 17 Oktober 2010 - 20:10

Peta:

Hello Natalie,

A miracle: blogs and they work from the other end of the world.

You must be in (on?) Bali by now. Hope you have a wonderful time.
    I'm so glad I could tell you about IATEFL Brighton! Something to look forward to in April 2011... enjoy the NOW though.
    Take care,

peta

• 17 Oktober 2010 - 22:33

Je Vader:

Die foto van ome Arno en tante Marijke op schiphol moet je nog maar eens goed bekijken !

• 18 Oktober 2010 - 17:01

Mams:

hey griet,het was een lange reis .maar je bent nu waar je graag naar toe wilde.BALIE.Voordat je het wist was het zover.Maar fijn dat je ons op deze manier op de hoogte kan houden van alles wat je doet en onderneemt.Geniet van alles meis.Heel veel succes met je stage.En by the way.Sorry about the tranen.(hahhaha).Liefs en een hele dikke kus mams.xxxxxx en de groetjes van Carlo